Yöpöytä

Kaupallinen yhteistyö GRANdesign kanssa

GRANdesign-2 GRANdesign-4 GRANdesign-5 GRANdesign-3 GRANdesign-7 GRANdesign

Tuntuu, että makkari on ollut enemmän ja vähemmän muutoksen kourissa koko tämän vuoden. Vaikka mitään hirveän suuria juttuja ei ole tapahtunut, niin makkari on ollut tapetilla ja ajatuksissa ehkä enemmän kuin mikään muu huone kodissamme. Muutokset lähtivät käyntiin valaisimen vaihdolla ja ovat jatkuneet tekstiilipuolella ensin päiväpeiton vaihtuessa ja sittemmin uuden villamaton myötä. Eipä pidä myöskään unohtaa ihania petivaatteita, joilla on iso merkitys viihtyvyyteen ja nukkumisen laatuun.

Kun minulle tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä uuden suomalaisen designbrändin, GRANdesignin kanssa, löytyi heidän valikoimastaan heti meille sopiva huonekalu. Monikäyttöinen Nappi lehtiteline ja laskutaso oli mielikuvissani meidän uutena yöpöytänä. Värin valinta ei ollut helppoa, sillä meinasin jälleen päätyä varmaan valkoiseen, mutta olen tyytyväinen, että valitsin lopulta mustan. Musta Nappi tuo juuri sopivasti kontrastia valkoharmaaseen makuuhuoneeseen ja toisaalta sopii hyvin mustan huopapallomaton kaveriksi.

GRANdesignin tarina sai alkunsa päättäväisyydestä ja intohimosta, halusta tehdä jotain omaa ja kiinnostavaa suomalaisessa huonekalusuunnittelussa. Brändin vahvuuksia ovat kotimaisuus, selkeälinjaisuus ja materiaalin arvostus. Tuotesuunnittelun inspiraationa toimii pohjoismainen luonto, joka tarjoaa kestävää ja laadukasta materiaalia tuotekehittelyyn. GRANdesignin tuotteiden suunnittelijat ovat tarkoin valittuja ammattilaisia, jotka suunnittelevat mallistoon ajattomia ja monikäyttöisiä huonekaluja ja sisustusesineitä.

Yöpöytänä toimiva Nappi on sen verran monikäyttöinen, että uskon sen seuraavan meidän mukana pitkään. Koska Nappi on helppoa nostaa seinältä pois, sen voi myös ottaa lehtitelinekäyttöön vaikkapa lattialle. Olen  erittäin tyytyväinen makkarin ilmeen muutokseen, sillä huoneen yleisilme keveni ja samalla siivous helpottui ilmavan yöpöydän myötä. Erityisen ihana on tason alla oleva hylly, jonne kätevästi piiloutuu käsivoidepurnukka pois näkyviltä. Yöpöydän vaihdoksen myötä sängynpäädyn jalat tuli myös samalla maalattua valkoiseksi – homma, joka olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. Kyllä vain näyttää kokonaisuus nyt kevyemmältä ja viimeistellyltä, vai mitä olette mieltä?

Lumista torstaita toivotellen,

allekirjoitus