Black Friday vinkki Langøn tuotteisiin

langø bf langø bf-2

Oletteko törmänneet hyviin black friday tarjouksiin? Itse olen aloitin aleshoppailun eilen, sillä black friday on näköjään venähtänyt useamman päivän mittaiseksi. Löysin pitkään kiikarissa olleet Sorelit koululaiselle todella hyvään hintaan, samoin kävi myös talvihanskojen kanssa. Erittäin tarpeelliset ja hyvät löydöt tällä erää. Vielä olisi tarkoitus katsastaa sisustustarjonta, josko vaikka löytäisin itselleni jonkin kivan joululahjan…

Tulin kuitenkin vinkkaamaan Langøn huipuista black friday tarjouksista. Kuvissa (jotka ovat saattaneet näkyä blogissa jo aiemmin) näkyvä ihana merinovillainen torkkupeite on tällä hetkellä puoleen hintaan sekä Langøn showroomilla (Uudenmaankatu 15, Helsinki) että verkkokaupassa. Mikäli joululahjat on hankkimatta kannattaa kurkata tämä tarjous, värejä on monta eri vaihtoehtoa. Muitakin tarjouksia sivuilta ja kaupalta löytyy lauantai-iltaan asti, liikkeessä mm. lyhdyt, servetit, aluslakanat, sekä ihanat punaiset pussilakanat ja tyynyliinat hyvässä alessa. Mikäli et ole vielä liikkeessä käynyt, niin kannattaa suunnata ihastelemaan showroomin kaunista tunnelmaa.

Kertokaahan parhaat black friday löytönne tai vinkit kommentteihin! Mukavaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus

*Torkkupeite saatu