Ihanat tulostettavat pakettikortit

Olen heittänyt pari ajatusta tämän vuoden lahjapaketoinnille, sillä mieluinen lahjapaperi tuli hankittua jo hyvässä ajoin. Olen monena vuonna turvautunut IKEAn valikoimiin ja niinpä tiesin heti napata suosikkipaperit mukaani, kun niitä alkoi ilmestymään. Pakettikortit olen sen sijaan usein askarrellut itse tai hyödyntänyt Pinterestin inspiroivaa valikoimaa ja etsinyt tulostettavia pakettikortteja.

Viime vuodelle löysin aivan ihania kortteja, joita on vielä jokunen jäljelläkin, täältä  pääse kurkkaamaan (ja printtailemaan) niitä. Nyt kuitenkin tämän vuoden löytöihin. En ole itselle näitä vielä askarrellut, mutta joitain ajattelin tulostaa ja tehdä kartongille korteiksi. Jokaisen kuvan alta löydät linkin kuvan lähteeseen ja pääset printtaamaan suosikkisi.

j17tag

KLIK

j17t1

KLIK

j17t3

KLIK

deer-tags

KLIK

Löysitkö omaa suosikkiasi pakettikorteiksi? Itselläni on vaikea valinta, lapsille taidan ottaa näitä alimpia, mutta aikuisten kortit onkin hankalampaa valita!

Ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus