Kohti joulukuuta

kahvilla kahvilla-3 kahvilla-2

Tuntuu ihan ihmeelliseltä, että marraskuu vetelee viimeisiään ja joulukuu alkaa jo tällä viikolla! Ehkäpä tuo syksyinen sää on osasyynä epäuskoisiin tuntemuksiin siitä, että tämä vuosi alkaa olla taputeltu pian loppuun. Voitin ihanan Sisustus COCOn blogiarvonnassa kauniin Happy Homes Christmas- joulukirjan. Voitte uskoa, että kirja on ollut ahkerassa selauksessa siitä lähtien, kun se kilahti postilaatikkooni. Muutenkin olen iloinen siitä, että olen kaiken kiireen keskellä osannut ottaa näitä omia hetkiä ja selailla kirjaa tai katsoa lemppari sarjaa.

Täällä on lahjapaketointien osalta menossa aikamoinen rutistus, nimittäin iso osa lahjoista pitäisi saada paketoitua nyt parin päivän aikana ja toimitettua oikeisiin osoitteisiin. Joulukalenteria ei täällä blogin puolella tänä vuonna ole aiemmista vuosista poiketen, mutta jotain luultavasti yhtä kivaa on luvassa kuitenkin. Vinkkailen siitä vielä ennen joulukuun ensimmäistä, joten pysykäähän kuulolla.

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus