Joulunurkkaus ja vinkki

tonttuovi1

tonttuovi-2

Tyttären huoneen joulunurkkaus on ollut jo hetken valmiina. Hän ei malttanut olla koristelematta pikkukuusta jo aikaa sitten ja miksipä toisaalta tarvitsisikaan odottaa. Saimme myös tonttuoven askarreltua yhteistuumin, vaikka mietintää se hiukan vaatikin alkuun. Muut aineet, paitsi punainen maali löytyivät kaapin kätköistä. Ovi toteutettiin askartelutikuista ja paksusta kartongista. Samalla tuli tehtyä tikkaat ja tontun oma pieni postilaatikko, jonne on jo ehtinyt pari viestiäkin saapumaan. Kranssin teimme niinikään kotoa löytyvistä aineksista, tähän käytimme pohjana paksua rautalankaa, jonka päälle punottiin juuttinarua ja koristeeksi nauhaa. Pieni kuusi löytyi Clas Ohlsonilta ja valot oli toki lisättävä vielä nurkkaukseen.

Joulukalenterina toimii viime vuoden löytö H&M Homelta. Kuvissa eivät ihan kaikki lokerot ole vielä täynnä. Meillä odotetaan huomista kovasti ja jännityksellä. Koskaan ei voi tietää mitä kalenterin taskuista mahtaa aamulla löytyä…

Tänä vuonna blogissani ei ole perinteistä joulukalenteria, mutta tulen vinkkailemaan kivoista jouluyllätyksistä, joihin voitte käydä osallistumassa Instan puolella. Monta huippua arvontaa on tiedossa ja ensimmäinen niistä starttaa jo huomenna. Kannattaa siispä liittyä seuraajaksi @keskipiste -tiliin, ellet jo ole!

Mukavaa marraskuun viimeistä toivotellen,

allekirjoitus