Erilainen joulu ja arvontavinkki

joulukoti-3 joulukoti-2 joulukoti

Joulun touhut alkaa meillä olemaan tehty, joitakin paketteja on vielä paketoimatta, mutta muuten asiat on varsin hyvällä mallilla. Joulukortit lähtivät matkaan eilen ja tänä vuonna mentiin sieltä mistä aita on matalin ja kirjoiteltiin valmiita kortteja. Piparkakkuja leivottiin koululaisen kanssa Itsenäisyyspäivänä ja ne piti toki koristella myös. Teimme myös pikkiriikkisen piparkakkutalon hiukan niinkuin testimielessä ja se on meillä vielä koristelematta.

Tuleva joulu on hyvin erilainen aiempiin verrattuna, sillä vietämme sen palmun katveessa bikineissä. Kaatosateessa vietetyn viime jouluaaton jälkeen mielessä alkoi muhia ajatus erilaisesta joulusta. Joulun tunnelmaan kuuluu yhtenä tekijänä lumi ja ulkoilu kauniissa säässä ja tätä ei ole pariin vuoteen juuri toteutunut, viime jouluaatto lienee ollut pohjanoteeraus. Niinpä ajatus joulusta ihan muissa maisemissa nosti päätään ja tänä vuonna testataan miltä tuntuu joulu oman perheen kesken hiekkarannalla. Koululaiselle joulu on ensimmäinen jossain muualla kuin sukulaisten kesken, me aikuiset olemme viettäneet parikin joulua ulkomailla. Samanlainen joulu ei missään nimessä tule olemaan kuin kotona, mutta myönnettävä on, että tällä hetkellä odotan itse eniten valoterapiaa, lämpöä ja kiireettömyyttä, ehkäpä näistäkin aineksista saadaan hyvä joulu aikaan.

Lähestyvä reissu on siispä kiirehtinyt jouluvalmistelujani, muuten varmasti olisi vielä listalla paljon hommia tehtävänä. Nyt kuitenkin vinkkaan teille aivan ihanasta arvonnasta, joka juuri alkoi @keskipiste Instagram -tilillä, nimittäin yhteistyössä Beach House Companyn kanssa sain arvottavaksi upean Spa setin. Kannattaa käydä osallistumassa!

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus

*Kori saatu Jollyroom