Joulukotia ja arvontavinkki

joulukoti joulukoti valkoinen sisustus

Joulu on hiipinyt kaikkialle. Vaikka meillä on koristeluja vähemmän kuin aiempina vuosina, niin kaikki kausivalot ja osa joulukoristeista on kuitenkin aseteltu paikoilleen. Hiukan olisin kaivannut viime vuoden tapaan isompaa havupuuta sisälle, mutta tänä vuonna ei sitä tuntunut järkevältä hankkia. Havut vaativat aika paljon kastelua, joten meidän havupuu olisi varmasti varissut täällä ihan ennen aikojansa kastelun puutteessa.

Joulutunnelma on meille luotu tänä jouluna kynttilöin ja kukkasin. Olen ripotellut hyasintteja hiukan joka suunnalle ja upeat leikkoamaryllikset hankin itsenäisyyspäiväksi, ne ovat ehkä upeimmillaan vasta nyt, mutta sehän ei haittaa ollenkaan! Valkoiset ja mustat koristeet lisäävät juhlan tuntua, vaikka koululainen kyselikin, missä on punaiset koristeet, se kun on kuulemma ainoa oikea joulun väri. Onneksi punaista löytyy hänen ihanista jouluaskarteluista vuosien varrelta, joten ihan ilman sitä aitoa ja oikeaa ei sentään olla!

Sen lisäksi, että joulutohinat ovat kovassa vauhdissa, on myös viimeiset pakkailut päällä nyt ihan täydellä teholla. Mielessä pyörii lista muistettavista asioista ja onneksi olen sen tajunnut myös laittaa ihan oikeaksi paperiversioksi, ettei matkasta unohtuisi mitään oleellista. Vielä on onneksi pari päivää aikaa saada kaikki järjestykseen.

Viimeisen kuvan juliste on saatu yhteistyönä Bo & Co:lta ja vinkkaankin nyt, että jos olet kiinnostunut suunnittelemaan oman julisteesi, niin kannattaa suunnata osallistumaan arvontaan @keskipiste Instagramiin.

Lumista tiistaita toivotellen,

allekirjoitus