Reissukuulumisia

257716A5-A027-4580-8E27-9ED79A12A9BE

Heh, täytyy olla ihan ensimmäinen kerta koskaan, kun näpytän postausta kännykällä… Koitin noin tunnin verran saada kännyä ja iPadia synkkaamaan, mutta pakko se on uskoa, että nyt ei vain toimi. Tekniikka on pelannut matkalla muuten yllättävän hyvin, joten se ei ole syynä blogihiljaisuuteen. En ole juuri blogille suonut ajatuksia, sillä tällä erää täydellinen nollaus tuntuu tarpeelliselta. Meillä ei siispä kärsitä minkäänlaisesta joulustressistä, sillä karkasimme stressiä ja kylmyyttä pakoon Thaimaahan. Ja täällä onkin mukavasti unohtunut kaikenlainen säätö ja stressaus, päivän suurin päätös sisältyy yleensä valinnan tekoon sen suhteen mitä ruokaa minäkin päivänä tekee mieli.

Olemme pääasiassa ladanneet akkuja, keränneet simpukoita ja nauttineet olosta. Poikkesimme myös  paratiisisaarella Koh Kradanissa, josta turkoosit kuvat yläpuolella. Tuonne maisemiin olisi mieluusti jäänyt pitemmäksikin aikaa, vaikka eipä ole valittamista hotellilla ja altaalla loikoilussakaan. Onneksi lomaa on vielä reilusti jäljellä!

Mutta palatakseni vauhdilla lähestyvään jouluun, tulin vinkkaamaan viimeisestä jouluarvonnasta Instagramin puolella. Tällä kertaa arvottavana on GRANdesignin upea Kerä amppeli. Käyhän kurkkaamassa arvonta @keskipiste -tilillä.

Ihania joulunaluspäiviä! <3


allekirjoitus