Talvikotia

valkoinen sisustus

valkoinen sisustus

valkoinen sisustus valkoinen sisustus

Keräsin jouluiset koristeet suurimmaksi osaksi pois heti reissusta kotiuduttuamme, sen sijaan tähdet saivat vielä jäädä ikkunoihin, niistä en raaski ihan vielä luopua. Kausivaloja pidän myös pitempään, ne lähtevät vasta siinä vaiheessa, kun kyllästyn niihin. Tulppaanit houkuttelivat kovasti kauppareissulla, mutta koska lähdimme saman tien pyykkikaaoksesta päästyä mummilaan uuden vuoden viettoon, saivat keväiset kukatkin vielä odottaa.

Kova innostus olisi päästä järjestelemään kotia tai oikeastaan jatkaa kaappien kimpussa ja saada kaappeja tyhjemmiksi itselle turhista jutuista. Itseni on vallannut sellainen keväinen mieliala heti uuden vuoden jälkeen, vaikka vasta paras talvi on kaiken järjen mukaan edessä. Itse odotan eniten pitkän ja synkän syksyn jälkeen lisääntyvää valoa, mikä helpottaa valokuvaamistakin kovasti.

En ole uudenvuodenlupauksia harrastavaa tyyppiä ollenkaan, mutta sen verran itselleni lupasin, että tänä vuonna on aika keskittyä omaan hyvinvointiin. Oikein hävettää kuinka huonolla tolalla oma liikunta on ollut koko viime vuoden, joten kaappien lisäksi on aika laittaa järjestykseen omat liikuntatottumukset. Koin ohjatun kotijumpan niin tehokkaaksi aiemmin, että nyt on aika jatkaa sen parissa, motivaattorina toimii aiempi hyvä kokemus ja oivallus nopeasti paranevasta yleishyvinvoinnista. Näillä ajatuksin lähdetään siispä uuden vuoden matkaan ja tavoitteena on päästä pienin askelin parempaan hyvinvointiin.

Onko sinulla tapana tehdä uudenvuodenlupauksia?

Mukavaa talvipäivää toivotellen,

allekirjoitus