Lomamuistoja

Thaimaa6

Thaimaa2 Thaimaa3 Thaimaa4

Koh Kradan1

Koh Kradan2 Koh Kradan3

Thaimaa5

Pari kuvamuistoa vielä Thaimaan reissusta. Tuntuu aivan älyttömältä, että paluusta on jo viikon verran aikaa ja viikon verran on elelty tätä uutta vuotta! Lämpö ja upeat auringonlaskut tuntuvat harmauden keskellä todella kaukaisilta ja jälleen kerran heräsi ajatus siitä, että ehkä sopeutuisin paremmin elämään hiukan toisilla leveysasteilla, tuntuu kuin tässä jatkuvassa harmaudessa ei heräisi päiviinkään kunnolla. Toivotaan, että lähestyvä kevät ja kesä tuovat vihdoin helpotusta kaamokseen!

Loma oli todellista lepoa, sillä tuolla kohteessamme (Si Kao) ei lähellä juuri ollut sen ihmeellisempiä retkeilyjä tarjolla, tämä oli jo lähtiessä tiedossa ja mitään shoppailuja tms. ei ollut tarkoituskaan harrastaa. Upeimman kokemuksen tarjosi läheisen Koh Kradan saaren upeat maisemat, jotka olivat aivan paratiisimaisia. Kävimme myöskin hotellin rannalla kävelyretkillä ja samalla etsimme jos vaikka mitä ihania simpukoita kokoelmiin.

Koululainen viihtyi altaan lisäksi kerhossa askartelemassa, kerho ja tiivis ohjelma olivatkin tämän ikäisen kanssa rantaloman pelastus. Meillä kun kotonakin askarrellaan joka päivä, niin lomallakin jaksoi paljon paremmin, kun pääsi välillä harjoittamaan luovuutta.

Huomenna koittaa arki ja nyt on onneksi sellainen olo, että akkuja on ladattu hyvin ja on mukavaa palata töiden pariin. Onko siellä muitakin, joilla alkaa arki huomenna? Tsemppiä kaikille arjen aloitukseen! <3

allekirjoitus