Raikasta

musta seinä mustavalkoinen koti valkoinen sisustus

Kannatti edellisessä postauksessa valittaa sään harmautta ja ankeutta, sillä niin upean aurinkoiset kaksi päivää oli sen jälkeen, että pystyin jopa töiden jälkeen tarttumaan kameraan. Toivotaan, että tämä suuntaus jatkuu! Koska saavuimme kotiin vasta sunnuntaina, en juuri ehtinyt kaappien kimppuun, vaikka sormet sinne kovasti syyhysivätkin päästä järjestelemään. Eilen sen sijaan sain inspiraation alkaa katsoa kirppikselle lähtevää tavaraa ja siinä samalla ehdin niitä jo hinnoittelemaankin kassillisen verran. Tulipa vain positiivinen olo ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ollaan nimittäin ajoissa liikkeellä!

Mummilasta kotiintulomatkalla poikkesin Plantagenin kautta ja nappasin mukaan ruusukimpun ja eukalyptuksen oksia, jotka kotona järkkäilin keväiseksi kimpuksi. Kaikenlaiset kukkiensidontakurssit ovat nousseet suosioon ja seurailen Tamperelaista @helmivillakkoa tiiviisti Instagramissa, toiveissa olisi päästä heidän järkkäämälle kurssille ja oppia tekemään kauniita kimppuja itse. Onko joku teistä käynyt kurssin ja oliko siitä iloa?

Seinäkaapin päällä on nyt aika lemppari asetelma ja tuo seinusta täydentyy vielä yhdellä pitkäaikaisella haaveella pian. Tai jos totta puhutaan, niin on täydentynyt jo, mutta en ole vielä ehtinyt kuvailemaan ihan ”hiukan” etuajassa saapunutta synttärilahjaani. Tähdet sen sijaan saivat jo näin pian lähtöpassit, kun tuli tarve saada kaikki ylimääräinen pois näkösältä. Olen ihan sitä mieltä, että kevättä on rinnassa, vaikka arvaan, että talvesta saamme varmasti nauttia vielä pitkän aikaa. Voihan sitä silti sisältä jo aloittaa, vai mitä.

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus