Lukunurkkauksen uutta ilmettä

Yhteistyössä Laa Laa Living

laa-laa-living laa-laa-living-3 laa-laa-living-2

Meillä on ekaluokkalaisen huone nykyisin aika harvoin kuvauskunnossa, askartelut levittäytyvät lähes ovelle asti, kun mitä moninaisimmat ja usein pitkäkestoiset projektit ovat kesken. Vaikka välillä meinaa äidin hermot olla koetuksella, kun koitan setviä kulkureittiä huoneen läpi, niin täytyy myöntää, että olen onnellinen, että tytär on mieluummin innostunut kädentaitoihin kuin vaikkapa puhelimen näpräämiseen. Olkoon siis kaaos, kunhan se pysyy suljettavan oven takana. Kuvia varten jouduin hiukan työntelemään rönsyileviä askarteluja piiloon kameran taakse, mutta mitäpä pienistä, parin vuoden päästä varmasti haikailen näiden askartelujen perään.

Ekaluokkalisen lukunurkkaukseen tuli uutta ilmettä Laa Laa Livingin ihanan Talo seinäristikon myötä. Valitsimme yhteistuumin mustan talomallisen ristikon, mutta Laa Laa Livingin mallistosta löytyy lisäksi ihana pupuristikko, sekä perinteinen neliö ja väreinä löytyy sekä mustaa että valkoista. Laa Laa living on aivan uusi suomalainen brändi ja erilaiset ristikot ovat ensimmäisiä markkinoille tulleita tuotteita. Ristikossa olevat koukut ovat myös tilattavissa verkkokaupasta, jolloin ristikon saa kunnolla hyötykäyttöön.

Instan puolella starttasi juuri vapaavalintaisen Laa Laa Livingin ristikon arvonta, osallistumaan pääset @keskipiste tilillä.

Ensimmäinen viikko loman jälkeen on vierähtänyt todella vauhdilla torstaihin, mukavaa pakkaspäivää! <3

allekirjoitus