Sisustushaaveita vuodelle 2018

Olen vuosittain tehnyt kurkistuksen sisustushaaveisiin ja samalla kurkannut aiemman vuoden haaveisiin – mitä on toteutunut ja mitkä haaveet ovat muuttuneet vuoden kuluessa. Viime vuoden haavekollaasia katsoessa huomaan monen toiveen toteutuneen. Yksi todella pitkäaikainen haave on toteutumatta, Eamesin RAR keinutuoli odottaa vielä sopivaa paikkaa tai jopa uutta kotia toteutuakseen. Parhaita haaveita ovatkin aikaa kestävät toiveet, jotka muhivat mielessä pitkään ja toteutuessaan ovat yleensä erittäin mieluisia ja säilyvät sisustuksessa vuodesta toiseen. Haasteen sisustushaavepostauksen toteutukseen heitti ilmaan Giselda upean Coffee Table Diary -blogin takaa.

Tämän vuoden haaveet ovat tarkoituksella pieniä ja hyvin toteutuskelpoisia. Kerroin uuden vuoden aikoihin, että tietty epävarmuus kuuluu tällä hetkellä elämäämme ja ennen kuin voi sisustushaaveillekaan antaa kunnolla siipiä, pitää pohjan olla kohdillaan. Niinpä elellään päivä kerrallaan ja odotetaan rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämä pienimuotoinen haaveilu sopii toisaalta erinomaisesti nykyiseen elämänfilosofiaani, elämässä (ja sisustuksessa) pitää olla ilon aiheita, mutta turhia hankintoja välttelen tarkoin. Suuntaus on edelleenkin kotoa poispäin, eikä niinkään lisää hankintoja. Kurkataan kuitenkin itse kollaasiin ja vuoden sisustushaaveisiin.

haavekollaasi

Kähler Globe* kynttilänjalat ovat kaikinpuolin täydelliset. Ihastuin näihin jo vuosi sitten pyöritellessäni harmaita pallukoita kädessäni ja punnitessani mihin ihmeeseen tarvitsisin uusia kynttilänjalkoja. Nyt toivon löytäväni paikan ja syyn näiden kaunokaisten hankintaan.

Vitra Eames LTR Occasional* pöytä on uusin lisäys haavelistalle. Tarve pikkupöydälle on noussut ihan käytännöstä, kun sohvapöytämme on sen verran kookas, ettei sitä voi siirtää sohvan viereen tai eteen. Matala pikkupöytä, jota on helppoa siirrellä olisi leffailtojen pelastus. Värin valitseminen on jälleen kerran suurimpia haasteita, sillä Occasional näyttää upealta myös mustana…

Stilla istuinrahi* olisi vaihtoehto pikkupöydälle. Optimitilanteessa tilaa olisi sekä sohvapöydälle, että katseenvangitsijana toimivalle rahille, mutta meidän olohuoneessa ei tilaa ole molemmille. Oletteko te muut ihastuneet samettiraheihin?

Menu Wire jalusta ja ruukku* ovat vilahtaneet jo aiemmin jollain haavelistallani. Tämä olisi vallan mainio työhuoneeseen, jossa myös jokin kasvi aina majailee. En pistäisi pahitteeksi, vaikka näitä olisi kolmea eri kokoa yhtenäistämässä linjaa ja hei, mikä ihana syy hankkia pari kasvia lisää.

Ferm Living Plant Box ja messinki tarjotin* voisi olla hyvä vaihtoehto edelliselle monikäyttöisyytensä vuoksi. Erityisesti uutena markkinoille tulleella tarjottimella saisi Plant Boxiin kivaa vaihtelua ja sitä voisi hyödyntää myös muuten kuin vain kasveille. Tämä kombo menee tarkkaan harkintaan.

Jättikokoinen pyöreä peilli esimerkiksi kuvan House Doctor Mirror*, jonka halkaisija on jopa 110cm olisi kertakaikkisen upea. Tämä kokonaisuus vaatisi hiukan muutoksia olohuoneeseen, mutta niitä olisi mahdollisesti toiveissa muutenkin, joten siinä vaiheessa voisi suunnitella myös jättipeilille paikkaa.

Millaisia sisustushaaveita sinulla on kuluvalle vuodelle?

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus