IKEA kesä

ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018 ikea kesä 2018

Talvisen illan piristykseksi päätin kurkata, josko IKEA olisi jo julkaissut kesämalliston kuvia netissä ja kuinka ollakaan, ei tarvinnut ollenkaan pettyä – päinvastoin! Kerrassaan upeita kuvia ja ihanaa inspiraatiota tarjoilee tulevan kesän mallistokuvat. Viltin alta oli helppoa siirtyä mielikuvituksessa viettämään lämmintä kesäiltaa grillaillen ja auringonsäteistä nauttien.

Inspiraation lisäksi näyttää tulossa olevan myös mielenkiintoisia uutuuksia. Itse kiinnostuin erityisesti terassisohvasta ja metallipöydästä. Kuvissa vilahtava pöytä olisi varmasti helppohoitoinen meidän avoterassilla tai -parvekkeella. Hauskaa huomata myös, että mustia metalliruukkuja olisi ilmeisesti jälleen tulossa valikoimaan, niitä olen itse kaipaillut ja omiani mustaksi suhautellutkin spraymaalilla.

Vaikka kuinka toppuuttelen mielessäni, niin olen ihan sitä mieltä, että kevät voisi jo alkaa. Tiedetään, tiedetään, että parhaat talvikelit ovat juuri käsillä, mutta jos jotain toivon, niin sitä, että talvi olisi nyt todellakin oikeaan aikaan, eikä jatkuisi sitten taas maaliskuun lopulla. Pidetään peukkuja, että vuodenajat löytävät oikeat paikkansa! Itse jatkan kevät- ja kesäfiilistelyjä, pian se on kuitenkin!

Reipasta talvipäivää toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat IKEA