Pian jo kolme vuotta tässä kodissa

keväinen sisustus keväinen sisustus mustavalkoinen koti

Huomasin juuri, että olemme ihan pian siis ensi viikolla asuneet tässä kodissa kolme vuotta! Toisaalta tuntuu, että aika on mennyt todella vauhdilla ja toisaalta taas on hassua miettiä aikoja, jolloin täällä ei vielä asuttu. Monet tapahtumat linkittyvät niin selkeästi omaan kotiin, että tulee muisteltua tapahtumiakin sen kautta missä on asunut silloin. Itseäni kutkuttaisi tehdä postaus siitä miten sisustus on kolmessa vuodessa muuttunut, kiinnostaisiko teitä nähdä kuvia kolmen vuoden takaa?

Sisustus tuntuu olevan kokoaikaisessa liikkeessä ja muutoksessa. Uusia tarpeita syntyy jo ihan siitäkin, kun lapsi kasvaa ja muuttuvathan ne omatkin tarpeet ja mielihalut. Toisaalta tietyt jutut meillä on säilyneet jo kolme vuotta, eikä vaihtamistarpeita ole mielessäkään. Tällä hetkellä tuntuu, että sisustus on käymistilassa, lieneekö kevättä ilmassa vai alkaako vaihtelunhalu kolmen vuoden jälkeen kutkuttaa, mutta asuntoilmoituksia on tullut tämän tammikuun aikana selailtua enemmän kuin varmasti koko viime vuonna.

Kolme vuotta samassa asunnossa on meidän perheellä aika hyvä aika, on ollut lyhyempiä pätkiä ja joku pitempikin, mutta useat muutot ja maiseman vaihdokset ovat ehkä vaikuttaneet mieleen niin, että emme rakentele (ainakaan tässä vaiheessa) kotia loppuiäksi. Koska on oikea aika siirtyä eteenpäin? Sen kai vain tietää, kun on aika seurata uusia tuulia tai sitten se on ulkoa päin tuleva töytäisy oikeaan suuntaan. Tällä hetkellä kutkutus tuntuu vatsanpohjassa, tykkään meidän kodista, tässä on moni asia ja osanen juuri oikealla kohdallaan, mutta en välttämättä kieltäytyisi uudesta seikkailusta. Saapa nähdä mihin tuuli kuljettaa. Mutta sitä ennen voisin tehdä aikamatkan siihen, kun muutimme tähän kotiin.

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus

PS. Jos teillä on toiveita postausten suhteen tai kysymyksiä muuten vain, niin laitelkaa niitä kommenttiboksiin ja koitan parhaani mukaan vastailla ja postailla. :)