Vinkkejä New Yorkiin ja Philadelphiaan

nyc1

nyc2

kuvakuva

Täytän ensi kuussa pyöreitä vuosia ja yksi pitkäaikainen haave toteutuu synttärireissun muodossa, nimittäin lähdemme New Yorkiin ja piipahdamme myös Philadelphiassa. Itselleni reissu on ensimmäinen laatuaan ja kaipailisinkin teidän vinkkejä omista must see paikoista kumpaankin kaupunkiin. Aika tulee menemään varmasti kuin siivillä ja en haluasi pitää mitään kiirettä, sillä ekaluokkalainen mukana reissussa rajoittaa turhan pitkiä päiviä (= koko päivää kävelemässä). Eli mitä ekakertalaisen on sinun mielestäsi ihan pakko nähdä ja tehdä? Tiedän, että reissu ei jää viimeiseksi, joten mitään turhan kireätä aikataulua en tosiaan halua pitää, mutta mukavaahan se olisi nähdä kuitenkin joitain tärkeitä nähtävyyksiä.

Hiukan kieltämättä vatsan pohjassa jo kutkuttaa, sillä puhelimeen asetettu laskuri sen kuin tikittää reissua lähemmäksi. Vielä on suurin osa valmisteluista hoitamatta, mutta onneksi sentään olen laatinut kattavan muistilistan, joten eiköhän tästä vielä hyvä tule. Sen verran mitä olen ehtinyt säähän perehtymään, niin helmikuussa se voi olla näköjään kohtalaisen vaihteleva, joten mukaan täytyy pakata hiukan sitä sun tätä, vaikka tarkoitus on jättää myös laukkuihin tilaa shoppailuille, joita tuskin voin (tai edes haluan) välttää.

Mutta heitelkääpä kommenttiboksiin teidän vinkit reissua varten, kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Kivaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus