Ihanat magnoliat ja kokemuksia kauppakassipalvelusta

magnolia-3 magnolia magnolia-2 magnolia-4 magnolia-5

Ulkona pauhaa kunnon talvinen lumimyrsky, mutta sisälle on hiipinyt keväistä ilmettä vaaleanpunaisella höystettynä. Pisteenä i:n päällä ovat upeat magnolian oksat, joilla päivääni piristi ihanan Stella Vaniljan Seija. En edes tiennyt, että magnolian oksia on mahdollista saada tähän vuodenaikaan. Itselläni ei aiemmin ole ollut onnea magnolian oksien kanssa, vaan edelliskerralla kukista taisi aueta peräti kaksi, mutta kuten kuvista huomaatte, nyt näyttäisi tulevan upea kukkaloisto näihin oksiin!

Itselläni torstai on perinteinen siivouspäivä nykyisin, kun olen töissä myös perjantaisin. Itse koen, että viikonloppu menee muutenkin niin nopeasti ohi, että en halua jättää siivoiluja perjantaille tai viikonlopulle. Olen paininut aikapulan kanssa, sillä samalle päivälle on aika mahdotonta aikatauluttaa isompaa viikkosiivousta lakanoiden vaihtoineen, kaupassakäynteineen ym. Meillä sattuu olemaan vielä ekaluokkalaisen harrastuspäiväkin torstaisin. Olen testaillut Foodien kauppakassia satunnaisesti, mutta nyt täytyy myöntää, että olen tainnut vähän jäädä koukkuun tähän helppoon kaupassakäyntiin, sillä tämä on nyt kolmas viikko peräkkäin, kun tilaan ruokaostokset kotiovelle. On aika ihana tunne, kun useamman tunnin siivouksen jälkeen ruokaostokset voi vain siirtää kotona jääkaappiin, eikä tarvitse lähteä kauppaan viettämään illan viimeisiä tunteja. Oletteko muut kokeilleet tätä palvelua? Ainoa miinuspuoli, joka mieleeni tulee on se, ettei valikoima ole ihan niin kattava kuin isossa marketissa asioidessa, niinpä joitain juttuja tulee haettua viikon varrella vielä kaupasta.

Olisi kiva kuulla millaisia arkea helpottavia palveluja teillä käytetään?

Talvista torstaita toivotellen,

allekirjoitus