Kevät House Doctorin tyyliin

hdkol1 hdkol2Uuden viikon alkuun kurkistin keväistä sisustusinspiraatiota House Doctorilta. Pakkanen paukkuu ulkona ja jälleen on hiukan tunne, että viikonloppu olisi voinut jatkua päivän pitempäänkin, joten mikäs sen parempi aika siirtyä ajatuksen tasolla keväisempiin tunnelmiin. Enemmän kuin mitään tiettyä tuotetta, ihastelin tällä kertaa harmonisia sisustuskuvia. Ihanan raikkaita kuvia, kontrasteja ja kivoja oivalluksia.

Itselleni nousi katalogista heti jokunen kotiinkin ihan tarpeellinen juttu, kuten tumma naulakko ja heti viereisessä kuvassa oleva läpinäkyvä muovinen säilytysratkaisu, tässä sitä on käytetty kylppärin seinällä. Jos kuvista pitäisi valita suosikkini, niin se olisi heti ensimmäisen kollaasin ensimmäinen kuva, ihana tunnelma huokuu kuvasta! House Doctorilta näyttäisi olevan tulossa monipuolinen kattaus kevään ja kesän sisustukseen, näitä täytyy käydä sisustusliikkeessä kurkkaamassa tarkemminkin.

Vinkkinä vielä; House Doctorin lyhdyt näyttivät ainakin omaan silmään erityisen tyylikkäiltä ja ihanan kookkailta eli jos lyhtyjä on kevääksi hankintalistalla, niin suosittelen kurkkaamaan, näitä aion itsekin käydä katsastamassa.

Mukavaa alkua uudelle viikolle toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat House Doctor