Synttäritoiveita kollaasissa

synttärikollaasi

Lähestyvät syntymäpäivät ovat mitä mainioin syy tehdä kollaasi toivelahjoista. Koska tein hetki sitten sisustuksen haavepostauksen, en tähän kollaasiin valinnut mitään sisustukseen liittyvää. Aika piristävää keskittyä välillä ihan vain muihin juttuihin, vai mitä?

Luin jo jonkin aikaa sitten Char and the city blogista 1. Happiness Plannerista ja oli pakko tutustua aiheeseen siltä istumalta hiukan tarkemmin. Happiness Planner on päiväkirja, jossa keskitytään siihen, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi ja lisää positiivisuutta – tämä olisi tähän elämäntilanteeseen juuri mun juttu.

Siitä lähtien, kun pyörähdin (ja palasin tyhjin käsin) Minna Parikan outlet myynnistä, olen himoinnut puputennareita itselleni. Kaikista parasta olisi, kun voisimme tyttären kanssa samistella pupuissa keväisillä kaduilla. Nämä hännäntöpölliset 2. Tail Sneaks White tennarit ovat mun lempparit.

Kesällä hankin itselleni ihanat Kate Spade kuoret kännykkään reissusta – ja kotiutumisesta lähtien olen harmitellut, etten samalla kertaa ostanut useampia kuoria. Tällä hetkellä haaveilen näistä 3. By Malene Birger Pamsy 7* kuorista, jotka itseasiassa minulla jo edellisessä puhelimessa olikin…

Olen kotitossujen suurkuluttaja, joka ilta ja aamu kuljen kotona lämpöisissä tossuissa. Koska tossuni ovat useamman vuoden vanhat ja alkavat kieltämättä näyttää siltä, olen fiksannut haaveeni uusista tossuista näihin pilvenpehmoisilta näyttäviin 4. Shepherd Jessica* nahkatossuihin. Voipa olla, että hankin itselleni vielä toisen synttärilahjan tossujen muodossa, elleivät nämä satu paljastumaan paketista…

Lisäksi toiveissa on jotain ihanaa ja inspiroivaa sisustuslukemista. Enkä yhtään pistäisi pahitteeksi, vaikka kirja tai lehti olisi ”coffee table” materiaalia eli sopisi hyvin sisustukseen. Hämmentävästi The Kinfolk Home kirja loistaa (edelleen) poissaolollaan tästä taloudesta, mutta voisin mieluusti selailla myös 5. My Residencen uusinta julkaisua.

Minulla on ollut tapana hankkia itselleni synttärilahja ja tänä vuonna toteutin pitkäaikaisen sisustushaaveeni ja lahjapaketista paljastui AJ lattiavalaisin. Olen ollut todella tyytyväinen hankintaani ja uskon, että valaisimesta on iloa pitkäksi aikaa. Onko teillä muilla tapana muistaa itseänne synttäreinä?

Lumista keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

*Ilmapallokuva