Kohti viikonloppua

valkoinen keittiö-4 valkoinen keittiö-2 valkoinen keittiö-3 keittiö

Kylläpä tätä viikonloppua on odotettu kovasti, perheen pienimmäinen ihan tuolta elokuulta asti! Tänä viikonloppuna suuntaamme katsomaan Disney on ice jääshowta kolmannen kerran (tai no, itselleni toinen kerta, kun vuosi sitten olin kipeänä) ja tätä on todella odotettu pitkän aikaa. Vaatetus on suunniteltu hartaudella valmiiksi ja nyt vain pidetään peukkuja sille, että olemme kaikki terveinä. Eilen illalla oli hiukan viitteitä siitä, että ekaluokkalainen saattaa olla tulossa kipeäksi, mutta toivotaan, että suunta vielä kääntyy.

Kohtalainen to do-lista odottaa viikonloppuna, mutta ajattelin kyllä ottaa ihan rennostikin ja kerätä voimia viimeiseen viikkoon ennen lomaa. Oletteko muuten testanneet lumipesua taljoille? Olen lukenut monesta blogista lumipesuista matoille ja neuleillekin, mutta mietin tässä, että kannattaisikohan taljat viedä samanlaiseen käsittelyyn ulos, kerro vinkkisi, jos olet testaillut!

Vaikka kevään odotus onkin kova, niin tykkään kyllä tästä valon määrästä, mikä on lisääntynyt lumen myötä. Muutenkin päivän piteneminen on jo huomattava ja on niin mukavaa, kun kuvaaminenkin onnistuu arki-iltaisin, eikä tarvitse aina odottaa viikonloppuun asti kameran esiin kaivamista.

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus