Synttäreitä ja reissukuumetta

kukat-2 kukat

Eilen vietettiin mun synttäreitä ja kyllähän se hiukan kirpaisee, että ikä alkaa nyt tästä eteenpäin nelosella (kunnes alkaa jollain muulla). Mutta eilen en ehtinyt asiaa sen enempää pohtia tai ahdistua, sillä matkavalmistelut pakkailuineen veivät ajan kuin siivillä. Olen siitä hassua sorttia, että matkavalmisteluihin kuuluu myös siisti koti eli ennen reissuja on aina tehtävä myös viikkosiivous, joten hyvin arkisissa merkeissä tuli merkkipäivää vietettyä. Mutta hei, nyt on onneksi kokonainen viikko aikaa juhlia uutta kymppiä.

En ole tehnyt minkäänlaisia suunnitelmia bloggaamiselle loman aikana, joten veikkaan, että otan täysin loman kannalta ja palailen blogin puolelle sitten reilun viikon päästä. Kannattaa kuitenkin seurailla kuulumisia @keskipiste Instagramin puolella, sinne päivittyy maisemia ja tunnelmia matkan varrelta.

Ihanaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa lomansa aloittaville! <3

allekirjoitus