Pinkkejä tuliaisia

memot memot-2 memot-4 memot-3Huh, lomalta on palattu ja arki alkaa suorastaan rytinällä, sillä eilen aamulla saavuimme yölennon jäljiltä ruokakaupan kautta kotiin. Eilinen meni hiukan sumussa pyykkiä pestessä ja ruokaa laittaessa. Maltoin nukkua tunnin päiväunet, mutta sitten oli pakko tarttua toimeen, sillä tiedättehän minut, en voi jättää kotia reissukaaokseen ja aloittaa uutta viikkoa. Niinpä laukut purettiin pikavauhtia pesukoneeseen ja kaikki on jotakuinkin mallillaan – paitsi pää, joka ei ole vielä selvinnyt aikaeron tuomasta rasituksesta ja lisäksi onnistuin harmikseni keräämään jonkinlaisen pöpön mukaani, joten tämä päivä menee vielä lepäillessä.

Reissu oli kaikin puolin oikein onnistunut ja kerronkin siitä pian lisää, kunhan saan kuvat käytyä läpi kamerasta. Kuten arvata saattoi, New York vei myös palan minun sydämestäni ja yllätyksekseni kaupunki tuntui kovin kotoisalta paikalta liikkua. Koska meidän reissu jakaantui kahteen osaan; New Yorkiin ja Philadelphiaan, päätin suorittaa shoppailut muualla kuin kohtalaisen kalliissa NYCissä. Poikkesimme outletissa New Jerseyn puolella (The mills at New Jersey Gardens), joka ansaitsee suositukset, vaikka yleisilmeeltään olikin ehkä hiukan kulahtanut. Toinen käymämme outlet sijaitsi puolestaan Philadelphian ulkopuolella (Philadelphia Premium Outlets) ja oli huippu valinta kesäpäivään (lämpötila sattui olemaan 25°c), shoppailtavaa riitti molemmissa outleteissa.

Pidin silmät auki paperikaupan varalta ja onni suosi Philadelphiassa, jossa satuin aivan hurmaavaan paperikauppaan. Siellä silmiini osui synttäritoiveissakin vilahtanut Happiness Planner. Pinkki planneri ja epämääräinen joukko erilaisia tarroja lähti mukaan kaupasta, jossa olisi riittänyt kierreltävää paljon pitemmäksikin aikaa. Ruokakaupasta puolestaan löysin tyylikkään peruskalenterin, joka oli vielä pakko ottaa matkaan ja samalla tein itselleni lupauksen, että alan kirjoittamaan asioita ylös ihan oikeaan paperikalenteriin, eikä siis ole tarkoitus, että nämä jäisivät vain koristeiksi. Onko teillä muilla perinteisiä kalentereita käytössä?

Mukavaa uutta viikkoa toivotellen,
allekirjoitus