Arkeen kiinni

olohuone olohuone olohuone olohuone

Ihanaa, vihdoin hiukan parempi olo aamulla herätessä! Kyllähän vieläkin väsyttää ihan vietävästi, mutta nyt ei ole sentään samaa kuvottavaa oloa kuin aiempina aamuina reissun jäljiltä. Ekaluokkalainenkin nukkui kokonaiset yöunet ilman parin tunnin yöheräämistä, joten ehkä alamme toipumaan jet lagista koko porukka. Luin ihan mielenkiinnosta jet lagista ja siitä toipumisesta ja kuten muistelinkin, niin olon normalisoitumiseen tästä seitsemän tunnin aikaerosta menee noin viikko. Tyttärellä meni jopa lähemmäs kaksi viikkoa viime kesäisen Floridan reissun jälkeen, joskin silloin ei ollut pakottavaa tarvetta päästä näin nopealla aikataululla normaalirytmiin, koska jatkoimme vielä lomaa reissun jälkeen. Mutta se väsymyksestä, josko tässä hiljalleen päästään jälleen arkeen kiinni.

Mun KonMari projekti koki hiukan takapakkia, kun vaatekaappi tuntuu olevan jälleen liian täynnä reissun jäljiltä. Nyt sormet syyhyääkin päästä katsomaan kaappia rauhassa sillä silmällä, että sieltä poistuisi iloa tuottamattomia vaatteita (mielellään säkillinen). Muutenkin kevät lienee tehnyt tehtävänsä, sillä olen vähitellen ohimennen keräillyt kirppistä varten kodintavaraa ja tuntuu, että kaappeja saisi jälleen käydä uudelleen läpi oikein ajatuksella. Tavoitteena olisi saada kaappeihin myös tyhjiä hyllyjä. Osassa kaappeja olen jo onnistumisen puolella, mutta osa on edelleen tupaten täynnä. Tällä hetkellä ainoa innostuksen tiellä oleva este tuntuu olevan ajanpuute. En tiedä kuinka pitäisi aikaansa organisoida, mutta koskaan sitä ei tunnu olevan riittävästi.

Nyt kuitenkin kauppakassitilauksen pariin, siinä nimittäin ainakin yksi aikaa säästävä tapa arkena! Oikein ihanaa pakkaspäivää toivotellen,

allekirjoitus