Kävi hiukan köpelösti

valkoinen olohuone valkoinen olohuone-3 valkoinen olohuone-4

valkoinen olohuone1

Täällä on vietetty ylimääräisiä kotipäiviä, kun alkuviikosta liukastuin ja siinä samalla teloin ranteeni. Onneksi ei käynyt niin pahasti, että olisi mitään murtunut, mutta yllättävän kipeäksi tuo äityi kaikesta huolimatta. Kuvat ovat siispä viikonlopulta, en ole nyt pariin päivään mitään painavaa uskaltautunut kantelemaan kädessäni.

Koska en osaa oikein olla tyhjän panttina, varsinkaan, kun en ole sänkypotilaana, niin kuinka ollakaan, sain eilen mieleeni konmari projektini seuraavan vaiheen, nimittäin papereiden läpikäynnin. Koska tuo oli sellaista hommaa mitä voi tehdä vaikka yhdellä kädellä, niin ryhdyin tuumasta toimeen. Kylläpä tuli naurettua kunnolla, kun löysin veroehdotusen vuodelta 2000 ja toisaalta tehtyä aikamatka ihaniin muistoihin häämatkalle, kun löysin huonelaskuun ostettujen ruokien ja juomien kuittipinon. Kaikenlaista muutakin mielenkiintoista papereiden joukosta löytyi ja mikä parasta, kaappiin tuli runsaasti uutta tilaa, kun papereita lähti vino pino silppuriin ja paperinkierrätykseen. Lumipalloefektinä sain myös lisätilaa toiseen kaappiin, kun laitoin samalla toimistotarvikkeet järjestykseen (vaikka vastahan ne mielestäni maritin…). Mikään ei ole ihanampi näky kuin vapaa tila kaappien hyllyillä ja se kun kaikelle on oma paikkansa.

Kaikkein kivointa oli, kun myös ekaluokkalainen innostui projektista ja kävi pari omaa laatikkoaan läpi vanhoista leluista. Isoin haaste on myydä itselle tarpeettomat eteenpäin, siinä tuntuu olevan yllättävän kova työ. Onneksi kirppis lähestyy ja näpyttelen fb-kirppiksiinkin sitä mukaa kun ehdin. Meillä ei todellakaan olla vielä lähellä maalia konmarin suhteen, mutta pienetkin edistysaskeleet tsemppaavat uskomaan, että jossain vaiheessa löytyy jokaisesta kaapista tyhjää tilaa ja ehkäpä jokainen perheenjäsen tietää mistä löytyy tavaroiden omat paikat. ;)

Ihanaa naistenpäivää toivotellen,

allekirjoitus