Uutta ilmettä keittiöön

baarituolit

baarituolit-2 baarituolit-3 baarituolit-4 baarituolit-5 baarituolit1

Meidän keittiösaarekkeen ilme päivittyi viikko sitten, kun kovin odotetut ruotsalaisen By Crean baarituolit* saapuivat kotiovelle. Olen tykännyt jo kolme vuotta palvelleista Hayn baarituoleista todella paljon niiden kevyen ilmeen ja minimalistisuuden takia ja en todellakaan raaski niistä luopua tässä kohtaa, mutta kyllähän sitä toki kaipaa vaihtelua tykättyynkin sisustukseen kolmen vuoden jälkeen.

Uudet tuolit pehmeine istuinosineen ovat täysin erilaiset kuin aiemmat baarituolit ja myönnän, että hetken kesti tottua tähän uudistuneeseen näkymään. Erilaisia vaihtoehtoja oli sen verran paljon, että alkuun oli vaikea valita meille sopivat baarituolit. Lopulta päädyin valkoisen metallin ja vaaleanharmaan istuinosan yhdistelmään.

Baarituolien valinta ei ole mikään helppo juttu, istuinkorkeus ja selkätuki täytyy olla juuri sopivat käyttäjälle. Itse tykkään testata tuolit ennen ostopäätöstä ja muistan kuinka edellisiä tuoleja valitessa harkitsin pitkään erilaisten vaihtoehtojen välillä ja testailin tuoleja liikkeissä. Tällä kertaa en päässyt tuoleja testailemaan ennakkoon, joten hiukan jännitti millainen näissä olisi istua. Ensivaikutelma tuoleista oli jämäkkä, olin kuvitellut, että istuinosa on upottavan pehmeä, mutta se onkin todella kiinteä. Nyt viikon kokemuksella tykkään istuinmukavuudesta, sekä keittiön uudistuneesta ilmeestä. Hyvä puoli on myös, että näillä tuoleilla on mahdotonta keikkua toisin kuin pyöristetymmän muotoisilla Hayn tuoleilla, jolloin aina pelkäsin, että alati keikkuva ekaluokkalainen joku kerta kolauttaa itsensä kunnolla pöydänreunaan.

Kevät on saapunut keittiöön todenteolla, sillä tämän muutoksen myötä huomaan mattokuumeen alkaneen vaivata minua. Keittiöön pitäisi saada uusi matto ja mikäänhän ei tietenkään ole yhtä kiva kuin se tämänhetkinen… Matto vaan alkaa olla kaikista pesuista väreiltään kulahtanut, joten jotain muuta voisi olla aika tulla tilalle. Saa nähdä löytyykö mieluista vaihtoehtoa.

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus

*Saatu Instagram näkyvyyttä vastaan