Terassimatto pohdintoja

Vaikka ulkona on vielä kasoittain lunta ja sääkin oikein talvinen, niin tiedättehän mut, minkäs kesäihminen itselleen mahtaa? Sisäinen kello sanoo, että nyt kuuluisi olla lämpimämpää ja kevään merkkejä jo esillä (muitakin kuin niitä pajunkissoja). Sähköpostiin kolahti sopivasti kirje Jotexin ulkokalusteista ja niitä tutkaillessa nousi mieleen jo viime kesänä virinnyt ajatus terassimatosta. Löysinkin yhden erittäin varteenotettavan vaihtoehdon mallistosta, mutta päätin kurkata myös muiden nettikauppojen tarjontaa.

1. Elton muovimatto, Hemtex 2. Koodi Aava muovimatto, Hobby Hall 3. Edward muovimatto, Hemtex 4. Siri-bukleematto, Jotex 5. Hodde matto, IKEA

Meidän terassi on sen verran pitkän mallinen, että haluaisin jakaa terassimatolla oleskelualueen omaksi alueeksi, sillä meillä myös mm. grillataan ja temppuillaan renkaissa terassilla. Matto kokoaisi oleskelualueen omaksi kokonaisuudeksi ja olisihan matto varmasti kivan tuntuinen jalan allakin. Kolme ensimmäistä mattoa ovat helppoja muovimattoja ja kaksi viimeistä mukavamman jalkatuntuman antavia paksumpia mattoja.

Kaikille kollaasiin valitsemilleni matoille on yhteistä musta/harmaa/valkoinen värikieli ja kohtalaisen yksinkertainen kuviointi. Meidän terassi on käsitelty mustaksi ja maton ei tarvitse liikaa hypätä esiin terassista. Löysin myös kauniita mattoja, joissa on isoja kuviointeja, mutta ne eivät nyt olleet tähän tilaan sopivia. Olisi kiva kuulla teidän mattokokemuksia, millaiset matot ovat olleet toimivia terassilla ja parvekkeella?

Meillä alkaa toivottavasti olla viimeinen päivä sairastupaa, alkaa sekä äiti että tytär olemaan valmiita normaaliin arkeen. Toivotaan, että pöpöt pysyvät nyt loitolla! Ihanaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus