Upea magnolia

Sain kuin sainkin vielä käsiini magnolian oksan, vaikka aika työn takana se oli! Tämä kaunokainen on vieläpä oikein upean käppyräinen ja monikukkainen oksa, josta toivottavasti riittää hetkeksi ihasteltavaa. Magnolian oksien kanssa toimii näköjään hyvin lämmin vesi ja kun muistaa leikata uutta pintaa ja vaihtaa lämpimän veden, niin upeasti kukat aukeavat, itse olen vaihtanut veden kolmen päivän välein.

Magnolian oksista on tullut yksi ehdottomista suosikeistani ja nämä oksat kuuluvat kevääseen yhtä varmasti kuin tulppaanikimppu. Itse käyn yhä useammin hakemassa kukat kukkakaupasta. Ilokseni olen huomannut, että samalla kimpulla voidaan mennä jopa kolme viikkoa, kun jotkin kukat nuupahtavat aiemmin, mutta joukossa on niitä, jotka kestävät hoidettuina pitempään. Niinpä kukkakaupan kimpulle ei välttämättä lopulta tule juurikaan enempää hintaa kuin marketin yleensä viikon kestävälle kimpulle. Joskin näissäkin on ollut eroja, yhdet markettiruusut kestivät reilusti yli kaksi viikkoa! Kumpaa sinä suosit leikkokukkien ostopaikkana, markettia vai kukkakauppaa?

Niin ihanan keväisistä päivistä ja lumen sulamisesta kohisten on saatu nauttia, että mietteet ovat kovasti kääntyneet kevääseen ja erityisesti jokakeväiseen välikausivaatteiden tarkastukseen. Meillä onkin luvassa toppavaatteiden pesua ja samalla on hyvä käydä pieneksi jääneet vaatteet läpi. Parin viikon päästä on jälleen Tampereella Mansen Blogikirppis ja perinteisesti olen itsekin siellä mukana myymässä. Vinkkipostausta on pian luvassa siitä mitä omaan pöytääni on tulossa myyntiin.

Oikein ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus

*Maljakko saatu Instagramin kautta