Kevätmessujen aikaan

Kävin inspiroitumassa eilen alkaneilla kevätmessuilla. Ehdin pyörähtää kaikki itseäni kiinnostaneet osastot rauhassa läpi ja InstaStoryn puolelle latailinkin ahkerasti videoita ja kuvia, kannattaa käydä sieltä kurkkaamassa videomateriaalit ja lisää kuvia messuilta (@keskipiste).

Jos olet suuntaamassa messuille, niin kurkkaa ainakin Willab Gardenin upea osasto, jossa on erilaisia kasvihuoneita täysin sisustettuina kesäkeitaiksi. Lisäksi säväyksen teki Kekkilän ja Asun lehden yhteinen osasto, jossa jäin ihastelemaan Kekkilän uutuuksia vaikkapa parveke- tai terassiviljelyyn.

Messujen sisustusanti jäi tänä vuonna kohtalaisen niukaksi aiempiin vuosiin verrattuna, joten sitäkin enemmän tuli ihasteltua kauniisti sisustettuja pikkumökkejä ja kesähuoneita. Hauska uutuus Home 4 You:n vinyylimatot kiinnittivät myös huomioni messuilla, aika kivaa ilmettä saisi eteiseen tai keittiöön helppohoitoisella vinyylimatolla…

Messujen odotettua kukkaloistoa kävin jälleen ihastelemassa ihan pariin otteeseenkin ja mikäli viikonloppukukat puuttuvat, niin isot tulppaanikimput olivat messuilla hyvässä tarjouksessa ja aivan ihanan näköisiä kimppuja messuilla olikin! Kannattaa toki kurkistaa myös muu kasvitarjonta, jota oli runsaasti esillä.

Oletko aikeissa suunnata messuille tai ehditkö jo poikkeamaan siellä? Kerro omat suosikkisi kommentteihin.

Aurinkoa perjantaihin toivotellen,

allekirjoitus