Kohta kirppistellään! Mansen Blogikirppis 2018

Pian se on jälleen täällä, nimittäin Mansen Blogikirppis 2018! Tätä on odotettu kovasti, sillä tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta isommaksi ja on aivan huippu tapahtuma jo itsessään. Odotan kovasti blogikollegoiden ja lukijoiden tapaamista, sekä hauskaa viikonloppua. Kirppis on ensi sunnuntaina 22.4. klo 11-14 Finlaysonin Vooninki salissa Tampereella.

Kuvissa on ihan pikkuinen kattaus siitä mitä omaan pöytääni on tulossa myyntiin, sisustustavaraa on ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin, sillä konmari on tehnyt tehtävänsä meillä! Kannattaa siis ehdottomasti tulla kurkkaamaan mitä löytöjä voit tehdä pöydästäni omaan sisustukseesi (kirstu ei ole myynnissä, vaan helpottamassa kuvauksia)! Lisäksi mukaan on lähdössä jonkin verran pieneksi jääneitä tyttöjen kevät- ja kesävaatteita. Tervetuloa penkomaan ja tekemään löytöjä siis! Alla vielä Mansen blogikirppiksen virallinen mainos ja mukaan osallistuvat bloggaajat.

Bloggaajien lisäksi myös yrityksiä on mukana isosti tämän vuoden kirppiksellä, joten kannattaa myös kurkata Finlaysonin ja Bo LKV:n, sekä LaaLaa Livingin ja 2xilo Designin osastot. Myymässä olevat bloggaajat: