Kasvilaatikollinen viherterapiaa

Kiinnostaako teitä tietää mihin tällä kertaa tuhlasin kirppistelyrahani? Pohdin pitkään Vitran Occasional pikkupöydän ja Ferm Livingin Plant Boxin välillä ja vaikka alkuun olin päätymässä pikkupöytään, niin lopulta nokka kääntyikin kohti Plant Boxia. Molemmat ovat keikkuneet haavelistalla pitkän aikaan ja olivat siten varmoja valintoja eli tulevat miellyttämään varmasti pitkän aikaa.

Keväisin mielen valtaa suunnaton kaipuu vihreyteen, onko teille muillekin tuttu se tunne, kun ei malttaisi odottaa enää yhtään, että ruohikko alkaa vihertää tai puihin tulee pienet tuoreen vihreät silmut? Samalla tavoin herää halu tuoda kotiin lisää vihreää, lisää sisäilmaa parantavia viherkasveja. En tiedä mikä tilanne teillä on, mutta meille ei välttämättä kaivattaisi yhtäkään kasvia lisää, nopea laskutoimitus paljastaa, että tällä hetkellä kotoa löytyy kaksitoista viherkasvia ja osa niistä vieläpä kohtalaisen kookkaita.

Viherkasvit nauttivat ulkonaolosta ja täällä odotellaankin sopivia säitä, että voin laittaa heikompikuntoiset ulkoilemaan kesäksi. Niinpä ennakoin, että kotiin tulee jäämään viherkasvien mentäviä aukkoja ja tilaa vapautuu uusille tulokkaille. Ferm Livingin Plant Box lähti tilaukseen ja aikeissa on hankkia siihen myös messinkitarjotin, jolloin kasvilaatikosta tulee heti monikäyttöisempi. Kasveissa houkuttelee tällä hetkellä eniten käpypalmu, huonearalia tai peikonlehti (kuvassa), saa nähdä mihin vaihtoehtoon tulen päätymään.

Mukavaa keskiviikkoa sateesta huolimatta! <3

allekirjoitus*Kuvat FDS, Plantagen ja IKEA