Työpöydän äärestä

Huh, kylläpä vain kiireinen on tämä toukokuun loppu! Blogiin on pitänyt ennättää  useammin, mutta aina se on jäänyt aikomuksen tasolle. Meillä perinteisesti toukokuu on yhtä hulinaa, kun töissä pitää kiirettä ja kotona valmistellaan tyttären synttäreitä ja koitetaan saada loput kesälomareissun palaset sovitettua yhteen. Synttäreitä meillä juhlitaan jo ensi viikonloppuna ja ainakin sää näyttäisi suosivan juhlintaa tällä kertaa!

Työpöytä on tässä kuussa päässyt ahkeraan käyttöön ja myönnän, ettei se joka päivä näytä näin siistiltä lainkaan! Muutenkin tuntuu, että nämä upeat kesäsäät houkuttavat enemmän kaikkeen muuhun kuin sisällä siivoiluun. Monen huonon kesän jälkeen tekee mieluiten mieli nauttia ulkoilmasta kuin jäädä sisälle siivoilemaan. Terassisohva onkin päässyt ahkeraan käyttöön, kun olen hoitanut mahdollisimman monet askareet sieltä käsin.

Nyt kuitenkin toivottelen ihanaa kesäistä tiistaita juuri sinulle! <3

allekirjoitus