Vierailulla By Lassen asunnolla

Sain kutsun vierailemaan upealla By Lassen asunnolla, sekä By Lassen ja Georg Jensen showroomilla Helsingin Ullanlinnassa. En tiennyt juurikaan mitä odottaa, mutta täytyy sanoa, että heti ovesta sisään astuttuani vastassa oli kunnolla silmänruokaa sisustusintoilijan makuun. Asunto on luonnollisesti sisustettu By Lassen tuotteilla ja huonekaluilla. Kaikessa seesteisyydessään asunnon sisustus tarjosi myös mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Upea sommitelma eri kokoisia ja värisiä By Lassen Frame lokerikkoja on todellinen katseenvangitsija takaseinällä. Tuota seinää jaksaisin tuijotella pitkäänkin ja arvaatte varmasti, että sisäinen sisustelija heräsi henkiin ja oma koti kaipaisi muutosta… Lisäksi By Lassen pikkupöydistä on niinikään koottu hauska ja toimiva kokonaisuus oleskelutilaan. Muhkea nojatuoli kutsuu levähtämään hyvän kirjan parissa ja luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista. Kokonaisuus luo harmonisen ja kodinomaisen tunnelman maustettuna luksuksella.

Tämä vierailu oli sarjassamme niitä, kun sisäinen ääni kysyy, koska voimme muuttaa?

Aurinkoa päivääsi toivotellen,

allekirjoitus