Monikäyttöiset Vertiplants seinäsäilyttimet

Kaupallinen yhteistyö FinaHem kanssa

Makuuhuone on jälleen kokenut pientä muutosta ja sanoisin, että pelkästään positiiviseen suuntaan. Kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä kotona ei voi olla liikaa viherkasveja. Meillä ei ole ollut makuuhuoneessa kasveja viimeiseen vuoteen, kunnes viime viikolla siihen tuli muutos, kun yhteistyössä FinaHem kanssa valitsin seinälle kaksi isoa Vertiplants seinäsäilytintä ja kävin ostamassa niihin sopivat viherkasvit. Vertiplants tarjoaa huiman määrän eri värisiä seinäsäilyttimiä, mutta meille valikoituivat valkoiset säilyttimet, sillä halusin ylläpitää makuuhuoneen rauhoittavaa tunnelmaa.

Vertiplants seinäsäilyttimiä on eri värien lisäksi kahta eri kokoa, joten vain mielikuvitus on rajana rakennellessa erilaisia kokonaisuuksia seinälle. Koska seinäsäilyttimet ovat muovia, niitä on mahdollista laittaa vaikkapa kylpyhuoneeseen tai käyttää keittiössä keittiötarvikkeiden ja hedelmien säilytykseen. Itselläni kävi mielessä myös mustat pienet seinäsäilyttimet, joihin olisin saanut keittiön seinälle pienen yrttitarhan. Päädyin kuitenkin valkoisen ja vihreän raikkaaseen yhdistelmään, sillä kasvit olivat luonnollinen valinta seinäsäilyttimien pariksi. Täytyy myöntää, että iltalukemiseksi tarkoitettu sisustuslehtikin näyttää aika kivalta seinäsäilyttimeen rullattuna…

FinaHem on yhden naisen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelupalvelua  ja asunnon myyntistailausta, sekä valokuvauspalveluja.  Lisäksi FinaHemilla on oma verkkokauppa, josta löytyy muunmuuassa kattava valikoima eri värisiä Vertiplants seinäsäilyttimiä.

Mikäli ihastuit Vertiplantseihin yhtä paljon kuin minäkin, niin nyt kannattaa suunnata suoraan @keskipiste -Instagram tilille, jossa arvotaan yksi iso valkoinen Vertiplants seinäsäilytin yhteistyössä FinaHem kanssa.

Ihanaa aurinkoista tiistaita toivotellen,

allekirjoitus

*Torkkupeite saatu