Maisemakortteja rannalta

Helpompi hengittää, kun pääsee meren rannalle. Aamuisin suunnataan rantaan ennen aamupalaa, kun siellä on vain muutama muu liikkeellä. Edellispäivänä meillä oli nuorimman johtama pikkukalojen pelastusoperaatio menossa, kun nousuveden aikana kaloja oli jäänyt kuivahtavaan vesilätäkköön. Saimme kaikki seitsemän pikkukalaa pelastettua takaisin mereen simpukankuorissa. Tänä aamuna ei ollut samanlaista jännitystä tarjolla.

Nopeasti on onnistuttu solahtamaan lomatunnelmaan, jopa niin, että sekoitin viikonpäivät. Aamupäivät kuluvat altaalla ja uidessa, sade on alkanut iltapäivällä ja kestänyt pari tuntia, jolloin olemme suunnanneet syömään ja kauppoihin. Illalla sään parantuessa vielä uudelleen uimaan. Toivotaan, että saadaan pidettyä kiinni tästä ihanasta aikaisesta rytmistä mahdollisimman pitkään! Ensimmäinen kohteemme on ollut Juno Beach ja olemme viihtyneet todella hyvin.

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus