IKEAn uutuuksia syksylle

Vaikka vielä elelläänkin alkukesää, en malta olla jakamatta teille paria kuvaa elokuussa myyntiin tulevista IKEAn uutuuksista. Keräsin alle kuvat omista suosikeistani, näitä aion lähteä metsästämään heti, kun ne saapuvat myymälöihin.

Aivan ihana ja tyylikäs kattovalaisin tulee varmasti olemaan syksyn hitti. Pöytävalaisimen jalkaosa muistuttaa erehdyttävästi marmoria, mielenkiinnolla odotan tarkempia tietoja tästä valaisimesta.

Ihastuin harmaaseen kuvioituun tyynynpäälliseen, tämä täytyy päästä hypistelemään myymälään. Mahtaisiko materiaali olla jopa pellavaa?!

Isoin jes kuitenkin näille upeille uutuus ruukuille! Olen katsellut erilaisia ruukkuja sillä silmällä, mutta mikään ei ole täysin kolahtanut, niinpä nämä harmaat ja vaaleanpunaiset ruukut nähdessäni oli ensimmäinen ajatus, että nämä on saatava heti. Täytynee kuitenkin malttaa vielä hetki ja odotella ruukkujen saapumista myymälään.

Ruukkuja näyttäisi olevan tulossa eri kokoisina, joten näistä saa kivan kokoelman kasveille. Uusi kastelukannukin näyttää sen verran tyylikkäältä, että voisi olla hyvin esillä kasvien kanssa.

Mitä pidät IKEAn tulevista uutuuksista? Itse en jaksaisi odottaa, että pääsen näitä hypistelemään.

Kivaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat IKEA