Ihanaa juhannusta!

Täällä ollaan päästy sen verran lomatunnelmiin, että jopa rannalla ja altaalla loikoilu väsyttävät niin, että tulee nukuttua kunnon yöunia. Juhannusta vietämme kohtalaisen paratiisimaisemissa Longboat Key:ssa ja täällä emme juuri olekaan muuta tehneet kuin rentoilleet. Tytärkin löysi altaalta kavereita, joiden kanssa leikit sujuvat parin yhteisen sanan voimin tuntikausia. Kaikki siis hyvin lomarintamalla, vaikka toki ajoittainen koti-ikäväkin alkaa vaivaamaan. Ei kuitenkaan niin, että mitään kiirettä olisi palata normaaliin arkeen. Arkeahan se täälläkin on omalla tavallaan pyykinpesuineen ja kaupassakäynteineen, mutta niin paljon mukavimmissa maisemissa.

Blogi kolkuttelee mielessä, mutta tällä hetkellä tuntuu paljon mukavammalta valita rantatuoli ja hyvä kirja tai lenkki pehmeässä hiekassa kuin viettää aikaa koneella. Ehtiihän tänne sitten taas, kun inspis iskee.

Aivan ihanaa juhannusta ja toivotaan, että aurinkoiset kesäsäät palaavat pian!

allekirjoitus