Kotona jälleen

Huh, onpa ihanaa olla kotona! Eilinen oli kaikin puolin rankka päivä, reissattiin yön yli Miamista ensin Köpikseen ja supertiukalla vaihdolla Köpiksestä Helsinkiin. Vaikka olen sitä tyyppiä, että mieluummin reissaan yön yli ja nukun koneessa, niin tällä kertaa tuli nukuttua huonommin kuin normaalisti ja olo oli sen mukainen. Olisin mieluusti jäänyt Köpikseen, sillä viimeinen, vaikkakin lyhyt lento oli kyllä jälleen kaamea kokemus. No, päästiin kuitenkin kotiin ja koska sushin himo oli valtava, niin teimme pyrähdyksen kaupan kautta kotiin ja niinpä sain heti ihanan (teko)syyn hankkia viikonloppukukat samalla reissulla. Niin kotoisaa ja niin hyggessä heti aamusta, kun ulkona on harmaata ja tuuli viuhuu.

Sinnittelimme tyttären kanssa hereillä iltaan asti, mies sen sijaan simahti kesken laukun purun (ihmekös tuo), joten itse taisin päästä rytmiin aika hyvin saman tien. Heräsin tänään kohtalaisen virkeänä jo seitsemältä ja aloitin putsaamalla kuvissakin näkyvän kynttilälyhdyn kiiltävän puhtaaksi. Hmm, ehkä olisi voinut nukkua pitempäänkin… Seitsemän tunnin aikaerosta paluu vie lukemani mukaan seitsemän päivää, joten saa nähdä kuinka hyvin tässä on todellisuudessa toivuttu.

Eilistä raadantaa lukuunottamatta (ja olin pessyt pyykit pääosin jo reissussa) luvassa on lähinnä normaalia viikkosiivousta ja kovasti on sormet syyhynneet kirppistelyn pariin, kävin oikein reissussa mielessäni mitä kaikkea turhaa kaapeista löytyykään, joten ehkä niiden pariin sitten hiljalleen. Nyt kuitenkin rauhallinen aamu ja hetki omaa aikaa. Ihanaa olla kotona!

Ihanaa viikonlopun aloitusta sinulle! <3

allekirjoitus