Kesäkeidas parvekkeelle

Mulla oli ensimmäisenä mielessä kotiin palattua, että haluan laittaa meidän parvekkeen kesäkuntoon. Koska ennen reissuun lähtöä oli siitepölykausi pahimmillaan, ei parvekkeelle oikein voinut tehdä mitään, eikä sitä sitten käytettykään. Pesin ja hinkkasin talven pölyt pois, mutta nyt sekin homma piti tehdä uudelleen ennen kuin pääsi sisustelemaan.

Parvekkeelle edellisenä kesänä tuotu paju isossa ruukussa selvisi kuin selvisikin talven yli ja tuo kivaa vihreyttä muutenkin vihreään näkymään. Lisäksi parvekkeelle pääsivät testiin sisätiloista oliivipuu ja sitruunapuu, jotka näyttävät viihtyvän jälleen erinomaisesti ulkona.

Parvekkeella olleet vanhat lepotuolit lähtivät kiertoon mökille, kun Instagram yhteistyönä pääsin valitsemaan meille uudet lepotuolit. Päädyin kahteen samanlaiseen loikoiluun sopivaan aurinkotuoliin, jotka ovat säkkituoleja. Lisäksi valitsin kaksi isoa tyynyä, jotka sopivat rahiosaksi lepotuoleihin, mutta myös istumapaikaksi tai vaikkapa pikkupöydäksi tarjottimen kanssa. Väriksi valitsin parvekkeen lautalattiaan sopivan vaaleanharmaan.

Nyt toivon vain kesäisten säiden jatkuvan, että parveke pääsee kunnolla hyötykäyttöön. Meillä parvekkeen käyttö on jäänyt paljon vähemmälle kuin terassin, koska siitä puuttuu katos ja aurinkokin alkaa sinne paistamaan iltapäivästä. Ainakin tällä hetkellä säätiedotus näyttäisi onneksi lupaavan oikein mukavia parvekesäitä!

Leppoisaa kesäsunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus