Muistoja lapsuudesta

Mun aleshoppailut on tähän mennessä olleet kovin laihat, sisustusjuttuja ei ole juurikaan kotiutunut ja hyvä niin, nimittäin tämä viikko oli tarkoitus pyhittää maritukseen, mutta säät päättivät toisin. Onneksi sentään vaatehuone tuli käytyä läpi ja järjesteltyä sinä ainoana sadepäivänä! Noh, ehtiihän sitä syksylläkin, vai mitä?

Huomaan, että KonMarin myötä shoppailuinto on jokseenkin kadonnut. Olen tullut kovin harkitsevaiseksi sen suhteen, mitä kotiini haluan ja maritusprosessi on opettanut kuinka vaikeaa on päästä eroon itselle ylimääräisestä tavarasta järkevällä tavalla. Prosessi siispä jatkuu vielä pitkään, mutta kulutustottumuksiin se onneksi on jo vaikuttanut myönteisesti.

Ette uskokaan millaisen sisäisen mietinnän kävin näinkin pienen ostoksen kohdalla, kun vastaan tuli bambuinen pieni tarjotin. Lopulta päädyin tuomaan sen kotiin ja suurin syy oli se, että se muistuttaa niin ihanasti lapsuudenkodista. Äidilläni oli vastaavia kaksi, toinen oli iso ja toinen vähän pienempi. Niinpä aikamatka lapsuusmuistoihin kauppaa kierrellessä vaikutti osaltaan siihen, että tarjotin meille kotiutui ja osaltaan vaakakupissa painoi tarve saada lisää puunväria sisustukseen.

Eikä kyllä kaduta tippaakaan, että tarjotin tuli hankittua, tämähän jopa tuottaa iloa! Ja ei täällä olla kokonaan shoppailuakaan lopettamassa. Itseasiassa olohuone on tulossa muutoksen alle ja se vaatii joitain hankintoja. Meillä on ollut sama DIY tv-taso jo kahdeksan vuotta, voitteko uskoa? Ehkä on jo aikakin pienille suurille muutoksille.

Ihanaa helteistä sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus

PS. Olisi hauska kuulla onko teillä tullut joitain sisustuksen esineitä tai huonekaluja vastaan, jotka on ollut pakko hankkia, kun lapsuudenkodissakin oli samanlainen?