Rahi olohuoneeseen

Olkkarissa on tapahtumassa muutoksia, kuten jo kerroinkin ja julkaisen teille vielä tarkemman suunnitelman siitä, mitä tuolla onkaan tapahtumassa, mutta en raaskinut olla kuvaamatta miltä tuolla olkkarissa tällä hetkellä näyttää. Meille kotiutui samettirahi, jollaisia olen pitkään ihastellut eri sisustusjulkaisuissa. Lopulta päädyin tilaamaan rahin hiukan ex tempore, vaikka sen hankinta olikin mielessä pyörinyt. Meidän rahi on Jotexilta ja olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen tähän. Rahi on kevyt ja helppo siirrellä ja se on todella miellyttävän tuntuinen.

Värin valinta tuotti jälleen harmaita hiuksia, sillä vaalea roosa näytti aivan ihanalta myös. Lopulta päädyin tummaan harmaaseen, joka tuokin kivasti syvyyttä sisustukseen ja toistaa hauskasti harmaiden tyynyjen sävyjä. Rahista tuli saman tien tyttären lempi paikka ja olohuoneen näkymäkin muuttui näin pienen muutoksen myötä.

Jatketaan pian olohuoneen parissa, mutta nyt toivottelen teille ihanaa helteistä torstaita! Meillä on miehen kanssa pitkästä aikaa treffi-ilta tiedossa, sitä ennen kuitenkin suuntaamme rannalle, joka tuntuu olevan ainoa vilvoittava paikka näillä helteillä.

Kivaa torstaita! <3

allekirjoitus