Olohuoneen suunnittelua

inspiraatiokuva, peili House Doctor, rahi Jotex,

Tuntuu, että meidän koti on jo pitemmän aikaa ollut käymistilassa, kun erinäisistä syistä johtuen mielessä pyörineet suunnitelmat ovat jääneet toteutumatta oikeastaan koko viime vuoden ajan. Vuosi oli kaikkinensa hiukan takkuinen ja mihinkään ylimääräiseen ei tuntunut jäävän energiaa. Liekö auringon tuoma energia vai mikä syynä, mutta nyt tuntuu, että on aika toteuttaa ainakin osa mielessä pyörineistä muutoksista. Käsittelyyn olisi tarkoitus ottaa koululaisen huone (josta lisää omassa postauksessaan), sekä meidän olohuone.

Yllä olevasta kollaasista näkee hyvin millaista tunnelmaa ja muutoksia olen hakemassa olohuoneeseen. Löysin Pinterestin kautta inspiraatiokuvan, jossa tunnelma on kohdillaan ja tarkoitus olisikin keskittyä päivittämään meidän tv-seinustaa. Olen tykännyt todella paljon itse tehdystä massiivisesta tv-tasosta, mutta samalla olen jo jonkin aikaa kaivannut jotain sirompaa tilalle. Pyörittelin mielessäni String hyllyistä koottua kokonaisuutta, mutta käytännöllisyys vienee voiton tällä erää. Haluan nimittäin, että johtoja olisi seikkailemassa näkyvillä mahdollisimman vähän. Koska säilytystilaa ei kai voi koskaan olla liikaa, katse kääntyi IKEAn Bestå kaappeihin, josta saisi muokattua käytännöllisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Samaa sarjaahan meiltä löytyy jo ennestään olohuone/ruokailutilasta, joten näkymästä tulisi yhtenäinen.

Iso peili taisi vilahtaa jo aiemmin keväällä sisustuksen haavepostauksen yhteydessä. Peilin paikaksi löytyisi parikin vaihtoehtoa meiltä, sillä se sopisi hyvin ruokailutilan seinälle, mutta se voisi hyvin tulla myös olohuoneen seinälle uudessa järjestyksessä. House Doctorilla olisi juuri mieluinen ja mahdollisimman eleetön pyöreä peili, joka sopisi hyvin meidän tarpeisiin. Yhden kollaasissa näkyvän hankinnan ehdin jo teille esittelemäänkin, sillä tilasin kuvan samettirahin Jotexilta olohuonetta piristämään. Olen ihastellut monessa blogissa samettiraheja ja toisaalta kaivannut laskutilaa sohvan läheisyyteen, joten rahi vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen.

Uudelle tv-tasolle on tarkoitus laitella kasveja ja kotoa löytyviä sisustusesineitä jonkilaisena vaihtuvana asetelmana. En poissulje sitäkään vaihtoehtoa, että jokin printti voisi päätyä tv:n viereen. Tarkoitus olisi nyt vielä loman aikana saada suunnitelmia toteutettua, mutta en ajatellut ottaa mitään paineita asiasta. Jos mieluummin tekee mieli viettää aikaa auringossa, niin sitten jätän muutokset suosista viileämpiin säihin. Mies tosin taisi innostua sen verran, että voi olla, että jotain tulee toteutettua jo pikaisellakin aikataululla.

Ihanaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus