Valaisimen uusi paikka ja lempparinurkkaus

Ensimmäiset päivät töissä ovat nyt ohi ja sen verran on selvitty, että jaksoin jatkaa sisusteluja, heh heh! Säätöä tuli sen verran, että testasin ruokailutilan karttaprinttiä uudelle tv-tasolle ja tein siihen vähän asetelmaa samalla. Tämä vaikuttaa nyt sellaiselta järjestelyltä, jota voisin katsella vähän pitempäänkin.

Lisäksi vaihdoin AJ-valaisimen tuonne nurkkaan, johon sitä olin ihan alunperin ajatellutkin. Tykkäsin tosi paljon meidän seinävalaisimesta, mutta kun testailin näkymiä, niin tämä vei voiton. Tällä kertaa sisustelut tapahtuivat ihan kotoa valmiiksi löytyvillä jutuilla ja sehän on oikeastaan paljon parempi niin! Itseä viehättää kovasti tämä väljyys, mikä olohuoneessa nyt kokonaisuutena vallitsee. En myöskään raaskisi vielä luopua roosan värisistä tekstiileistä, mutta ehkä pian sitten jotain muuta jo.

Tämän muutoksen myötä ruokailutilan seinä olisi tyhjä, joten sinne sopisi se haaveilemani pyöreä peili erinomaisesti…

Ihanaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus