Keittiökuulumisia

Sateisen sunnuntain tervehdys! Onpa erikoista, kun sää on pilvinen ja vettä sataa, mitä tekemistä sitä oikein keksiikään kaiken auringon jälkeen?!

Meidän keittiö ei ole vilahtanut blogissa pitkään aikaan, johtuen ihan siitäkin, ettei siellä juuri mitään muutoksia ole tapahtunut. Kesällä oli jälleen pieni kriisi keittiön maton kanssa, mutta lopulta sinne tilaamani muuten kivan näköinen matto olikin pohjasävyltään niin luonnonvalkoinen, ettei sopinut meidän valkoiseen lattiaan. Nostin taas kädet pystyyn ja ajattelin, ettei tänne varmasti uutta löydykään ikinä. Tykkään nimittäin kovasti meidän matosta ja en luovu siitä ihan vain huvin vuoksi. Esimerkiksi juuttimatto houkuttaisi tosi paljon, mutta ei ehkä olisi paras valinta meidän keittiöön, jossa mattoa pestään kuukauden parin välein…

Sen sijaan reissusta jo useampi vuosi sitten tuodut pampaheinät jaksavat edelleen ilahduttaa ja siirsinkin ne vaihteeksi keittiöön. Meillä tuntuu muutenkin heiniä löytyvän tällä hetkellä vähän joka paikasta ja olen valinnut lenkeiltä sopivasti erilaisia, niin eipä kyllästytä heinät ollenkaan. Oletteko te muut hurahtaneet heiniin näin syksyn lähestyessä?

Ihanaa sateista sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus