Uusi IKEA kuvasto on täällä!

Yksi selvä lähestyvän syksyn merkki on IKEAn kuvaston kolahtaminen postiluukkuun. Olin uuden kuvaston lanseeraustilaisuudessa torstaina ja täytyypä todeta, että hyvältä näyttää! Uusissa mallistoissa on huomioitu erilaiset sisustajat ja kannustetaan rohkeasti sekoittamaan erilaisia tyylejä keskenään. Postauksen kuvat ovat Pasi Salmisen ja Sami Välikankaan tilaisuudessa ottamia.

Yllä heti kahden kuvan verran lempinäkymiäni, joissa vilahtaa myyntiin juuri tulleita uutuuksia. Ihan ensimmäisessä kuvassa näkyvät uutuusmallisto Sammanhangin ihanat seinähyllyt ja upea korkkipintainen peilikaappi, kaappi on suomalaisen suunnittelijan Hanna-Kaarina Heikkilän käsialaa, seinähyllyt puolestaan on suunnitellut Iina Vuorivirta. Seinähylly on juuri sellainen kuin olen kodinhoitotilaan kaavaillut, harmittavasti vain Sammanhang hylly ei mitoiltaan sovi tilaan.

IKEAn 75-vuotisen taipaleen kunniaksi on tuotantoon otettu suosikkeja aemmilta vuosikymmeniltä ja niinpä esimerkiksi tämä ensimmäisten uutuuksien joukossa myyntiin tullut Bjurån tuoli on ehditty jo nähdäkin joissain blogeissa.

Ensi viikolla alkaa kuvastoja jälleen tipahdella postiluukuista, mutta jos et itseni tavoin malta odottaa sinne asti, niin nettiversio on jo luettavissa, uuteen IKEA kuvastoon (klik). Näkyikö kuvissa jotain, mitä on pakko saada omaankin kotiin?

Aurinkoa viikonloppuun toivotellen,

allekirjoitus