Syksyä sisustuksessa

Syksyn kunniaksi laitoin hiukan syksyisempiä sävyjä olohuoneeseen. Sinapinkeltainen samettipäällinen odotteli viikon päivät, ennen kuin siivotessa vaihdoin sen piristämään olohuoneen ilmettä. Punnitsin pitkään keveän torkkupeitteen kanssa ja olin aikeissa valita sen sinapinkeltaisena, mutta kun pääsin peitettä hypistelemään, niin tumman harmaa vei voiton. Ohut peite on aivan ihana, kevyt, lämmin ja pehmeä ja siinä on kiva kevyt kuviointi.

Meillä on sisustussyksy pyörähtänyt todenteolla käyntiin; ensin oli olohuoneen muutos ja kuten taisin aiemmin mainita, on tyttären huone tällä hetkellä kaaoksessa, sillä olen myynyt sieltä sekä lipaston että pulpetin pois. Tavarat ovat laatikoissa odottamassa seuraavaa vaihetta ja huone toivottavasti edistyykin nyt viikonlopun aikana, sillä eilen illalla sain odottamani paketin ja työpisteen kokoaminen voi alkaa. Ensin on vain tehtävä pohjatyöt valmiiksi (eli hiukan pakkelointia ja maalaamista tiedossa). Uusi kaappi on tulossa huoneeseen myös, jospa senkin saisi viikonlopun aikana, niin huone alkaisi olla jo paljon paremmalla tolalla.

Meillä on luvassa viikonlopulle sisustelujen lisäksi rentoilua ja ulkoilua. Viikko vierähti niin huimaa vauhtia, etten ehtinyt edes tänne blogin puolelle, mutta koitan nyt vähitellen palata kesäteloilta ruotuun ja säännölliseen postaustahtiin. Laitattehan postaustoiveita tulemaan, jos sellaisia on mielessä.

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus