Sisustuskuulumisia

Arvatkaapas, täällä kirjoittelen tyttären uuden työpöydän ääressä. Hah, ihan siitä syystä, että halusin testata uutta pöytää ja toisaalta oma työpöytäni on sen verran mullin mallin kaikkien muutosten johdosta, että tähän oli paljon helpompaa asettua. Koululaisen huone on loppusuoralla, vielä odottelen työtuolia saapuvaksi ja toivon mukaan se saapuu tämän viikon aikana. Samalla, kun järkkäilin huonetta päätin pistää myös tyttären vaatekaapin uuteen järjestykseen ja sitä joku ehti InstaStoryn puolella (kauhu)videossa todistaakin, kun lauantaina olin vetäissyt aivan kaiken pitkin lattioita… Mutta siis nyt ollaan jo hyvällä mallilla ja mikä tärkeintä, tytär tykkää uudesta huoneestaan. Vielä en kuitenkaan kuvaile sitä, kun olen huono näyttämään keskeneräisiä tuotoksia eli ainakin hetki odotellaan tuolin saapumista.

Tyttären huoneen muutoksen myötä meillä jäi yksi String Pocket ylimääräiseksi ja toki aloin kaavailla sitä heti työhuoneeseen itselleni, niinkuin jo tänne muuttaessa vähän haaveilin. Olen kyllä kovin tykästynyt myös mood board ristikkooni, joka siellä tällä hetkellä on eli pitäisikö tässä myöntää, että olen vähän muutoshaluton, vaikka Pocketista kovasti tykkäänkin…

Oli niin tai näin, kaiken tämän muutoksen keskellä olen jälleen innostunut tosi kovasti Pinterestistä ja pinnailemisesta. Vanha tapa tehdä parit pinnailut iltaisin on taas nostanut päätään ja mikäs sen mukavampaa, inspiraatio on tervetullutta aina! Jos haluat kurkata taulujani, niin (hiukan vielä ulkoasultaan keskeneräiseen) tiliini pääset täältä: Keskipiste. Onko siellä muita innokkaita pinnailijoita?

Lämpöistä syysviikkoa toivotellen,

allekirjoitus