Habitare messut 2018

Kävin eilen kiertämässä tämän vuoden Habitare messut ja messutarjonta oli täynnä inspiraatiota. Taisin jo viime vuonna kirjoitella, että Habitare on selvästi kokenut kasvojenkohotuksen ja tämän vuoden messut olivat mielestäni vieläkin inspiroivammat. Ensimmäinen kuva on Woodnotesin osastolta.

Marimekon osasto teki säväyksen ja jäi mieleen, tykkäsin todella paljon ruskean ja beigen liitosta.

Lapuan Kankureiden osasto oli yksi kauneimmista. Ehdottomasti näkemisen arvoinen on näyttävä heinäkoriste katossa, toki ihanien pehmeiden tekstiilien lisäksi.

Asun lehden osasto on upea kokonaisuus monista pienemmistä osastoista. Ihastuin erityisesti Asun lehden ja Nikarin yhteisosastoon.

Kävin tutustumassa Teemu Järven uuteen River Greetings mallistoon, jossa on kauniita vesiaiheisia printtejä ja sisustusta.

Sera Helsingin upeat käsintehdyt matot ja tekstiilit olivat esillä omana osastona.

Annolla on jälleen näyttävä osasto messuilla.

Gauhar Helsingin osastolla oli kerrassaan upeat puitteet ja jäin ihastelemaan ihanan pehmeitä tekstiilejä.

LukLabelin osastolla oli monta uutuutta nähtävillä, pongasitteko uunituoreen kalenterin InstaStoryn puolella? Aivan ihana! Uutuus on myös kuvan upea peili/säilytin, joka on tulossa myyntiin myöhemmin.

Havin osasto oli tunnelmallinen ja tuoksukynttilöiden tuoksu oli huumaava.

Kuusilinnan osastolla oli toinen toistaan kauniimpia sohvia, ihastuin tähän himmeän roosaan samettisohvaan ja tumma kukkaseinä tarjoaa upean taustan kauniille sisustukselle.

Lundian osaston tyylikäs kokonaisuus oli todella mieluinen. Ihanan yksinkertaista ja hillittyä, mutta silti mielenkiintoista.

Poikkesin myös Bo:n osastolla hakemassa upean uuden Bo Living lehden iltalukemiseksi ja osallistuin stailaushaasteeseen. Mukava lopetus inspiroiville messuille!

Joko ehdit käydä messuilla tai oletko menossa loppuviikon aikana?

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus