Uusi blogikoti ja yksitoista faktaa minusta

Tervetuloa tänne uuteen blogikotiin! Tosi jännää olla täällä huipussa seurassa ja vaikka muutto kestikin hiukan kauemmin kuin alunperin oli ajatus, niin nyt on mukavaa asettua tänne ja tutustua uuteen blogikotiin paremmin. Ajattelin ihan alkuun tehdä tuolla Instagramin puolella kiertäneen haasteen, jossa kerrotaan 11 faktaa minusta, jos vaikka tänne löytää ihan uusia lukijoita ja mistä tietää, vaikka jotain uutta tietoa tulisi teille vanhoillekin seuraajille, joten…

1. Olen tosi kova palelemaan, vitsailenkin aina, että meidän on pakko lähteä kesällä reissuun pitemmäksi aikaa jonnekin takuulämpimään, sillä haluan olla palelematta edes sen 3-4 viikkoa vuodessa. Viime kesänä ei tarvinnut kyllä Suomessakaan palella!

2. Meillä on useimmiten siistiä tai ainakin niin, että koti on siisti viidessä minuutissa. Käytän siivoamiseen viikkotasolla (liian) paljon aikaa, mutta en tykkää siivoamisesta oikeastaan ollenkaan. En vain pysty elämään sotkun keskellä, joten siivoaminen on se pienempi paha.

3. En juo kahvia, teetä, maitoa, olutta tai oikeastaan ylipäätään alkoholia. En myöskään välitä nykyisin enää limppareista, vaikka ennen cokista meni aika paljonkin. Nykyisin vesi on lempparijuomani.

4. Rakastan omaa aikaa ja rauhaa. Välillä poden huonoa omaatuntoa, kun odotan hetkiä, jolloin saan olla kotona ihan rauhassa ja yksin.

5. Olen perfektionisti ja välillä ahdistun siitä, että aika ei vain riitä kaikkeen mihin haluaisin. Mutta ongelma lienee siinä, että pyrin tekemään ne turhemmatkin asiat täydellisesti, kun vähempikin riittäisi. Onneksi lapsi on opettanut hölläämään edes hiukan.

6. Turhaudun helposti, jos asiat jäävät junnaamaan. Vaikka olen ajoittain huono tekemään päätöksiä, niin sen jälkeen kun päätös on tehty, en oikein siedä vellomista, vaan haluan päästä eteenpäin.

7. Lempiruokani on sushi, jota voisin helposti syödä joka viikko. Onneksi muukin perhe rakastaa sushia, joten aika usein löydämme itsemme sushilta viikonloppuisin. En ole kuitenkaan koskaan koittanut tehdä sushia itse.

8. Olen laiskistunut tosi paljon vuoden aikana ja en mielelläni laita perjantaisin ja lauantaisin ruokaa. Se tarkoittaa sitä, että perjantaisin usein syödään take awayta ja lauantaisin käydään ulkona syömässä. Sunnuntaisin hemmottelen perhettä usein ruuan merkeissä.

9. Miksi nämä kaikki nyt liittyvät ruokaan?! Mutta menköön vielä yksi, olen vähentänyt punaista lihaa ja teen töihin eväät, jotka ovat useimmiten kasvispainotteisia tai pelkkiä kasviksia.

10. Herään aikaisin (normaalisti 5.30) ja menen myös aikaisin nukkumaan. En jaksa valvoa kovin myöhään, sillä herään useimmiten samaan aikaan myös viikonloppuisin. On hiuppua, jos joskus tulee nukuttua seitsemään tai edes sinnepäin.

11. Unohtelen helposti asioita, jos en kirjoita kaikkea kalenteriin. Tällekin päivälle lukee kalenterissa esimerkiksi: vastaa sähköposteihin. Aamuisin kurkkaan ensimmäisenä mitä kalenterissa lukee päivälle, sillä muuten saattaisin unohtaa tyttären eväät tai soittaa jonnekin ym.

Olisi hauskaa kuulla oliko kaikki jo tuttuja juttuja minusta vai tuliko jotain uutta? Ja nappaa ihmeessä haaste matkaasi, jos siltä tuntuu. Itse tykkään aina lukea näitä toisten blogeista.

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus