Lomakuulumisia

Täällä ollaan viettämässä kovasti odotettua syyslomaa. Lomailemme tyttären kanssa ja vietämme suurimman osan viikkoa mummilassa sillä välin, kun mies on normaalisti töissä, ei siis sen isompia lomasuunnitelmia nyt tässä kohtaa. Tarkoitus onkin ottaa mahdollisimman rennosti ja olla suorittamatta mitään. Syksy on mennyt nopeasti, kiireessä ja väsyneenä, joten pieni katkos on enemmän kuin tervetullut.

Sisustelut ovat olleet hiukan pysähdyksissä kaikkien loppukesäisten muutosten jälkeen ja työhuoneeni ovat vallanneet kaikkialta kotoa kerätyt kierrätettävät vaatteet ja sisustustavarat. Päätin ottaa härkää sarvista ja laittaa nyt eteenpäin nekin, joita olen säästänyt varsinaista kirppistä varten. Ihana tunne, kun kirppistavaroita varten olleet kaapinhyllyt vapautuvat ja tyhjentyvät.

Ajattelutavoissani on selvästi tapahtunut muutosta, sillä aiemmin Sokoksen 3+1 päivät ja Stockmannin Hullut päivät olisivat saaneet hulluttelutuulelle. Tälläkin kertaa syynäsin tarkkaan molempien kuvastot, mutta kätevästi unohdin tilata nekin vähät, joita oikeasti olisin tarvinnut. Hulluilla päivillä poikkesin ensikertaa vasta lauantaina, mikä oli miehenkin mielestä historiallista. Eikä mukaan lähtenyt juuri mitään kierroksesta huolimatta.

Sellaisia lomakuulumisia täällä. Onko siellä muita syyslomailijoita?

Ihanaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus