Omena-kaneli vohvelit

Tein omena-kaneli vohveleita jo tuolla edellisviikonloppuna, joku ehkä InstaStoryn puolella huomasikin kuvat. Vohvelit olivat niin herkkuja, että ajattelin vinkata teille muillekin, jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy herkkusuita. Varsinainen ohje löytyi Kotivinkistä, mutta tässä ohje omenaisena versiona:

Omena-kaneli vohvelit

3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
3/4 dl omenasosetta
1 tl kanelia
50 g voisulaa

Mittaa kaikki vohvelitaikinan raaka-aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna vohvelitaikinan turvota huoneenlämmössä 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla. Itse tein lisukkeeksi vaniljavaahtoa, mutta yhtä hyvin tähän sopii vaniljajäätelö tai kermavaahto omien mieltymysten mukaan.

Tälle aamulle on jälleen luvassa tuoreita sämpylöitä, kun pyöräytin illalla sämpylätaikinan jääkaappiin odottamaan. Sen sijaan lomapäivälle ei ole minkäänlaisia suunnitelmia ja se tuntuu kyllä tosi ihanalta juuri tähän kohtaan.

Ihanaa syystiistaita toivotellen,

allekirjoitus